Gleturi PorusX


Indiferent ca lucram pe cont propriu, in sistem Do It Youself, sau angajam mesteri, produsele si materialele necesare le vom achizitiona din comert. Cunoasterea produselor existente pe piata ne va ajuta sa alegem in cunostinta de cauza si sa identificam cu usurinta solutiile optime pentru proiectele noastre.

In urma cu ani buni, Adeplast a aparut pe piata constructiilor livrand mortare uscate. Evolutia gamei de produse a urmat un trend ascendent, as putea spune exponential, atat ca diversitate cat si capacitate de productie.

Nu imi propun sa vorbesc prea mult despre firma, doresc doar sa adaug cateva randuri de prezentare a doua produse intersante ale firmei, aparute pe piata nu cu multa vreme in urma. Sunt doua produse foarte des utilizate in lucrarile de constructii dar mai ales in cele de revonare, indiferent ca discutam de o casa sau de apartamente. Stim cu totii ca inainte de aplicarea vopselelor decorative, fie ca sunt lavabile, tencuieli decorative sau alte tipuri, trebuie sa nivelam suprafetele peretilor si tavanelor. Dincolo de nivelare este importanta finetea suprafetei realizate si gradul de alb al acestui strat intermediar.

Indiferent ca il vom aplica direct pe beton sau tencuiala, un sistem de gleturi complet este compus din doua produse: unul de umplere si egalizare iar al doilea pentru finisare. Cele doua produse permit o anume flexibilitate, permitandu-ne sa alegem fie unul din produse, fie pe ambele aplicat la conditiile si starea suprafetelor din aplicatiile noastre.

Cele doua gleturi in tehnlogie PorusX sunt:

Gletul de incarcare GM 126

glet GM 126Culoare: albă
Granulaţie: sub 0,15 mm
Necesar de apă: 0,5 – 0,6 l/kg (10 – 12 l/sac)
Consum specific: 0,5 la 1 kg/m2.

Compoziţie: Ipsos, adaosuri minerale, polimeri, plastificatori.

Destinaţia produsului: Finisarea suprafeţelor interioare fără umezeală excesivă din beton, beton uşor, tencuieli uscate pe bază de ciment, ciment-var, plăci de ipsos. Se utilizează pentru obţinerea suprafeţelor foarte fine şi netede, ca şi componentă a sistemului de produse “CU PORUS X”.

Beneficii: Permeabilitate ridicată la vaporii de apă, obţinerea unor suprafeţe super-netede, culoare stabilă, albă, și rezistenţă la razele ultraviolete.

 

Gletul de finisare GM 127

Caracteristici tehnice

glet GM 127Culoare: albă
Granulaţie: sub 0,15 mm
Necesar de apă: 0,4 – 0,5 l/kg 8,0 – 10,0 l/sac 20 kg)

Compoziţie: Ciment alb, adaosuri minerale, polimeri, plastificatori.

Destinaţia produsului: Finisarea suprafeţelor interioare beton, beton uşor, tencuieli uscate pe bază de ciment, ciment-var, ca și strat de finisare precum ca şi component al sistemului de produse ”cu PORUS X”.

Se utilizează pentru obţinerea suprafeţelor foarte fine, albe şi netede.

Beneficii: Permeabilitate ridicată la vaporii de apă, obţinerea unor suprafeţe super-netede, culoare alb stralucitor, rezistenţă mecanică mare în timp, rezistenţă la razele ultraviolete.

Sursa: Adeplast


 

3 Comments on "Gleturi PorusX"

  1. Maestrul Max | 2 iunie 2013 at 23:19 | Răspunde

    Poate candva o sa ne fericeasca producatorul cu o explicatie plauzibila la afirmatia ca un glet ar avea o „permeabilitate ridicat? la vaporii de ap?”.

  2. Nu pot sa am incredere intr-un produs Adeplast.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*